Unesta energiaa 2.0

17 tapaa sekoittaa oma uni ja lepo – korjausopas parempaan uneen

Useimmille nukkuminen on helppoa ja luonnollista, harmitonta jopa. Hyvin nukkuville riittävä uni ja lepo ovat itsestäänselvyys. Osaa meistä vaivaa kuitenkin jonkinasteinen nukkumisen häiriö, hyvä uni saattaa olla sattumaa ja iloa tuovaa poikkeamaa muutoin huonosta tai keskikertaisesta nukkumisesta.

Unesta energiaa valmennusten tarkoitus on auttaa tunnistamaan oman huonon nukkumisen oireet ja niiden takana piilevät syyt ja korjata nämä. Valmennuksen yksiselitteinen tavoite on opettaa paremmaksi nukkujaksi. Paremmaksi nukkujaksi voi oppia!

Valmennus saatavilla massaluentona, ryhmävalmennuksena, yksilöohjauksena ja verkkokurssina. Katso lisää täältä www.unestaenergiaa.fi.

(työ) uupumus ja sen tunnistaminen

Mitä on työuupumus, miten työuupumuksen voi tunnistaa – mitä uupumukselle voi tehdä? Valmennus saatavilla massaluentona, ryhmävalmennuksena, yksilöohjauksena. Kysy lisää! kari@headactive.fi

Resurssipsykologi

Tässä palvelussa yhdistyvät entisen työelämäni teknologia perustainen kokemus sekä osaamiseni psykologina ja tietämykseni psykologiasta. Voin toimia esimerkiksi psykologista asiantutemusta edustavana tahona digitaalisissa projekteissa tai työhyvinvoinnin edistäjänä esim. uraohjausta ja -tukea tarjoavana ”in-house” resurssina. Kysy lisää! kari@headactive.fi

Palveleva johtajuus

Suomessa ei tiettävästi ole organisaatiota, jossa olisi julkisesti ja tietoisesti palvelevan johtajuuden periaatteita käytössä. Tilanne suomessa ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö palvelevaa johtajuutta olisi; psykologian lopputyöni organisaatioissa palvelevaan johtajuuteen ei oltu suoranaisesti koulutettu tai valmennettu, mutta palvelevan johtajuuden ominaispiirteitä oli ja on jossain määrin olemassa.

Yrityksen omistajana, työnantajana tai esimiehenä harkitsisin vakavasti tämän johtamisen piirteistön jalkauttamista omaan työn arkeen sekä sen ottamista osaksi yrityskulttuuria. Miksi? Palveleva johtajuus vaikuttaa työkykyisyyteen ja -hyvinvointiin positiivisesti, parhaimmillaan vähentää työuupumuksen kokemista ja lisää mahdollisuuksia työn imun kokemiselle.

Valmennus saatavilla massaluentona, ryhmävalmennuksena ja yksilöohjauksena. Kysy lisää! kari@headactive.fi