Headactive Oy:n palvelumuotoilun perusta on konkreettisen lisäarvon tuottaminen.

Palveleva johtajuus 2.0 – tulossa syyskuussa 2021!

”Palveleva johtajuus 2.0 on yrityksille ja yhteisölle suunnattu tarpeen mukaan muokattava kokonaisuus. Aihe puhuttelee luentona, vaikuttaa koulutuksena tai valmennuksena”.

Palvelevassa johtamisessa ja/tai palvelevassa yhteisössä kyse on ei-itsekkäästä asenteesta sekä halusta palvella. Kyse on myös siitä, miten organisaation tai tiimin tavoitteet ovat tehty näkyväksi koko yhteisölle ja miten jokainen yksilö tiedostaa roolinsa ja merkityksensä tavoitteen saavuttamisessa. Lisäksi sekä organisaatiossa että yksilöissä on kehityspotentiaalia, jonka tunnistaminen on esihenkilön ja alaisen yhteinen hanke, tavoite ja tarkoitus on yhdistää sekä organisaation että yksilön kasvu. Näihin palveleva johtaminen 2.0 antaa konkreettisia malleja ja tapoja toimia.

Kysy lisää!

Unesta energiaa 3.0

Unesta energiaa! -konsepti ”opettaa” paremmaksi nukkujaksi. Riittävän levon kautta lisätään jaksamista niin töissä kuin vapaalla.

Järjestyksessään kolmas versio suositusta verkkovalmennuksesta. Valmennus saatavilla myös massaluentona, ryhmävalmennuksena, yksilöohjauksena ja verkkokurssina. Katso lisää täältä www.unestaenergiaa.fi.