Palvelut

Unesta energiaa 2.0.

Useimmille nukkuminen on helppoa ja luonnollista, harmitonta jopa. Hyvin nukkuville riittävä uni ja lepo ovat itsestäänselvyys. Osaa meistä vaivaa kuitenkin jonkinasteinen nukkumisen häiriö, hyvä uni saattaa olla sattumaa ja iloa tuovaa poikkeamaa muutoin huonosta tai keskikertaisesta nukkumisesta.

Unesta energiaa valmennuksen tarkoitus on auttaa tunnistamaan oman huonon nukkumisen oireet ja niiden takana piilevät syyt ja korjata nämä. Valmennuksen yksiselitteinen tavoite on opettaa paremmaksi nukkujaksi. Paremmaksi nukkujaksi voi oppia!

Valmennus saatavilla verkkokurssina, ryhmävalmennuksena tai yksilöohjauksena. Kysy lisää!

Palveleva johtajuus

Suomessa ei tiettävästi ole organisaatiota, jossa olisi julkisesti ja tietoisesti palvelevan johtajuuden periaatteita käytössä. Tilanne suomessa ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö palvelevaa johtajuutta olisi; psykologian lopputyöni organisaatioissa palvelevaan johtajuuteen ei oltu suoranaisesti koulutettu tai valmennettu, mutta palvelevan johtajuuden ominaispiirteitä oli ja on jossain määrin olemassa. Omistajana, työnantajana tai esimiehenä harkitsisin vakavasti tämän johtamisen piirteistön jalkauttamista omaan työn arkeen sekä sen ottamista osaksi yrityskulttuuria. Miksi? Palveleva johtajuus vaikuttaa työkykyisyyteen ja -hyvinvointiin positiivisesti, parhaimmillaan vähentää työuupumuksen kokemista ja lisää mahdollisuuksia työn imun kokemiselle.

Valmennus saatavilla ryhmävalmennuksena tai yksilöohjauksena. Kysy lisää!